måndag 6 december 2010

Snö bus med Linus.

Jag och Linus hade en eftermiddag i går med massa bus i snön.
Vi grävde en grotta i snöhögen som har blivit här och åkte pulka. Eroz älskar när vi åker pulka. Han springer efter och sen snabbt upp för backen igen.

Sen byggde vi en snölykta som vi satte ljus i och den var det sista Linus tittade på innan han gick och la sig =)


Sen skulle det tramsas lite också när mamma skulle ta kort så klart.

Ja annars så springer tiden i väg. Jag har börjat mitt nya jobb som känns hur bra som hälst.

Vi har beställt vårt nya kök och har inte mycket kvar av det gamla nu. Så det blir till att julbaka hemma hos mamma i år.

Det har varit mycket sjuka här. Förra veckan låg Marcus hela veckan och Linus fick dubbel sidig öroninflammation och låg och kräkte hela dagen i Tordags. Jag har blivit genomförkyld igen och Liams näsa rinner hela tiden. Men vi blir snart friska igen.

Jag har varit på 4 julbod så nu får det räcka med julmat tills på julafton. Men gott har det varit och massa trevligt folk =)

Än så länge har vi inte fastnat i så många snödriver. Bara när jag skulle hämta grannen men det gick lätt och putta upp.

När det gäller vårt bygglov så saknades det ett papper men i och med att grannarna inte hade någon åsikt om det så ser det ut som att det blir klart snart. Så nu skall vi ordna papporna och boka med byggarna så det sätter igång till våren.

Vi har bokat resa så vecka 21 åker hela familjen till Turkiet Skall bli så skönt.

Nej nu får ni ha det så bra mina vänner. Tjao

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar