lördag 7 april 2012

Ledsen det tar sån tid =)


Jag vet det är längesen jag blogga men så är det när det är full rulle så hinner man inte allt =)
Nu har vi kommit till en härlig tid då dessa underbara blommer förgyller skogarna här uppe på backarna.


Denna tiden älskar vi att gå till bäcken och ta en fika.Har passat tjejerna en hel del och då passade vi på att gå hem till mormor och morfar/ farmor och farfar och ta en fika. Ja tre barn på cykel en vagn och hund med en vuxen gick superbra men vi fick börja med att samla alla och förklara hur viktigt det var att lyssna =)


Vi passade på att måla lite påsk ägg och de tyckte Wilma vi kunde göra varje gång dom va här.


Lilla Felica bara växer och upptäcker världen.


Söt e hon.


Mamma har ju två killar som ser ut till och kunna bli bönder. Efter att vi hade hjälpt morfar stänga hela dagen var det tid och fodra djuren.


Linus har blivit så stor så nu kör han bobbcaten hur bra som helst. Lite övning till så kan han snart ta sig in i de trånga utrymmena också.


Liam blev trött och tog en tupplur i traktorn. Bra att dom har satt säkerhetsbälte på den platsen så trillar dom inte ner lika lätt längre.


Jolle och Anna har nu flyttat till sitt underbara hus. Måste erkänna att jag hade träningsverk efter denna flytt. Dom har nu ett mycket stort hus men har har dom gjort av alla dessa saker innan? Ja de är härligt och se brodern med familj så lycklig så nu väntar vi med spänning på frieri =)

Huset går framåt och nu har vi lyse i garaget igen. Marcus håller på att göra vid den sista gavlen och jag gjuter trappan.

Igår var vi och kollade på Takida inne i stan och hade en mycket rolig kväll med våra kompisar. Då var Liam och sov hos Nathalie och Linus hos mormor och morfar och idag var det en underbar påsk middag hos Kerstin och Lief.

Ha de bra.
Tjao

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar