tisdag 26 juni 2012


Första tanden tappad och den andra trillar vilken dag som helst. Men tandfen den tror han inte mycket på men vi försöker skarpt med de i alla fall. =)


Skolavslutning och jag låg i en fruktansvärd influensa och Marcus jobba. Tur man har en mamma som tar med den lille sonen och kollar när dom är i kyrkan.
Men jag ville också va där. Tur det är några år till. =)


Nu har han även gjort sin första crosstävling. Här är det lite för snack med pappa. Linus största problem var hur han skulle komma över grinden men när grinden trilla var Linus snabbt iväg.


Nu har simskolan börjat och det går riktigt bra.


Om det är uppehåll så cyklar vi till fallet och går det hållet till simskolan. Första dagen tyckte inte Linus riktigt om det men nu håller han på att prata om naturen och vi har kollat ut vad träden liknar =) Ja ju mer man tittar ju mer hittar man. Idag upptäckte vi att det var mer än dubbelt så mycket vatten i fallet än vad det var i torsdags.


Det var så längesedan jag och Johanna träffades med barnen och häromdagen var dom äntligen här. Killarna är lika gamla och leker super bra nu. Tyvärr blev det presse denna dagen och mamma jobba så det fick bli jag som mjölka annars hade nog Johanna och barnen varit hät till kvällen.


Lilla Mia var inte så gammal sist vi träffades och nu va hon 8 månader.


Vi hade avslutning med Linus klass och då¨var det roliga lekar.


Midsommarfest här hemma med underbara vänner.


Det blev brännboll och frågesport. Mycket trevligt och firandet fortsatte dagen efter i Venestad. Så roligt. Massa skratt!

Med bygget rullar det på och vi har öppnat upp en del av taket så vi kan gå från Linus rum och in. Vi upptäckte att det fanns ingen isolering i taket. (tummen upp) inte konstigt vi haft de kallt. Kunde såga upp med ett stick såg och dom är inte långa! Men nu är golvet isolerat och väggar pågår.

Jag har semester nu så jag ska försöka blogga lite mer.
Tjao

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar