torsdag 17 september 2009

Mitten på september

jaha då har de gått en vecka till.

Har ju en del kompisar som har fått barn och pga svininflensan så startar dom inga mamma grupper i stan så vi har gjort vår egen =)
Här har vi Johanna och Hugo.
Hugo är minst 8 veckor.


Här är Lottas Sune. 3 mån
Matilda och Rasmus var också med så Linus och dom hade fullt upp med och leka.

Leon är också 3 mån och de e Jossis pojke.
Den ända flickan som skulle komma fick förhinder så pojkarna fick ha kul utan henne=)

Liam har blivit en riktig buse. Men de börjar märkas att han får mycke uppmärksam het för han tycker inte de e så kul att leka själv längre.

Mille har varit här och busat med pojkarna.

Vi har varit i badhuset och badat. Linus börjar lära sig hur man simmar.

Liam har badat i basäng för första gången och de gilldea han jätte mycke.
Ja annars så går min träning ganska bra nu. Klarar av att spinga 8.6 km nu så de känns bra. Har blivit ledare för 05 orna så där är jag och Linus varje Onsdag och han tyckte de var super kul. Härom dagen när jag vaknade så blev jag så glad att jag har min underbara granne. Kom ut på morgonen så stod mina älskade hästar på fel sida av staketet och min kära hund flög i mot dom så dom stack. Där stod jag med två nyvakna och hungriga barn och hästar på rymmen. Men min kära granne kom direkt och passade mina barn så jag kunde leta upp hästarna. Tack gode gud för att jag har dig Liselott. Jag och Marcus har tittat lite på en precent till Linus så nu är nog också de snart löst. Hus? Ja var vill man bo och dessa höga pricer nu. För en vanlig villa som man ändå skall lägga lite pengar på kostar 1500 000 idag och de känns lite mycke. Men vi får se när vi hittar vårt dröm läge. Nej nu får jag nog ta hand om tvätten i stället men jag skriver en truddelutt nästa vecka också=)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar