söndag 14 februari 2010

Liam 8 månader.

Ja det var ett tag sen jag skrev.
Vi har varit vid havet och tittat på isen. Linus tyckte att det var super kolt.
Vi har varit där en gång innan och då var där mer is. Nu såg man sanden det gjorde man inte innan utan det var rakt ner i vattnet.

Vi har varit på utflykt Här åker Liam tåg för första gången i sitt liv. Vi tog tåget till Malmö och gick på stan där. Sen tog vi tåget hem till Kristianstad igen.

Jag berättade inte för Linus att vi skulle åka tåg utan det fick bli en överraskning och den var väldigt poppis. Caroline var också med och det blev en jätte mysig dag.

Här sitter vi på ett fik och fikar.

Det har varit lita mamma barn träff och alla barnen växer så det knakar. Nu rymmer dom snart för oss så man fick passa på att ta foto precis när man hade lagt dom för sen krälade dom i väg.


Det har ju varit Alla hjärtansdag och då kom Marcus med blommer och champagne och gick ner på knä. Så nu ska det planeras bröllop.
Undrar om man kan vara lyckligare än vad jag är nu. Har mina två underbara pojkar och en sambo som är hur underbar som helst och stöttar.
Livet är underbart det är nästan så man undrar när detta roliga ska ta slut.
Träningen går bra och jag längtar tills snön försvinner så man kan börja springa lite i skogen igen.
Matten gick inte så bra så jag skall göra om slutprovet så nu är det hård pluggning på gång. Nej nu ska Linus till dagis och Liam till Ulrika.
Ha en bra dag alla.
Puss och Kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar