söndag 14 mars 2010

In för....

Sådär. Nu har vi rivit störväggen.
Linus tyckte de var jätte kul och var så duktig. Hade stor nytta av honom. Så nu ska han bli snickare också när han blir stor. Liam tittade på men tyckte också att de var spännande

Här börjar vi bli stora och gå själva när vi håller oss i väggarna och stolarna. Han försöker ställa sig upp själv också men de går inte riktigt men de e inte långt kvar.

He he... Satte Liam på pottan för och se hur han satt. Han tyckte de var super kul så nu har vi satt honom på pottan varje gång han har sovit och 95% av gångerna så gör han antingen de ena eller de andra. Jag tror han kommer sluta med blöja ganska tidigt precis som Linus. Tycker vi e bara bra.

Ja nu har jag haft mina vattenkopper. Blev inte speciellt sjuk. Mådde ganska dåligt en dag men annars var det bara lite prickar som klia så de tackar vi för. Nu är det Liam som har det och han e ganska så prickig. Men de e skönt att han också fick det nu så har vi det gjort.

Har precis varit ute och gått då de började snöa igen men nu när vi kom hem skiner solen. Så i dag känns det inte riktigt som någon vår men den är ju pågång.
Ha det så bra.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar