torsdag 15 april 2010

Lyckligast i världen!

Jag är nog lyckligast i världen.

Har två underbara barn som är friska och busiga. Visst är det trotts och tålamodett räcker inte alltid till, men hade dom inte trottsatt så hade dom inte visat vilken person dom är och vilken vilja dom har. (vilka likheter dom har efter mamma och pappa)

Jag har världens underbaraste (blivande) man som jag älskar över allt annat och som jag vet älskar mig. Visst har vi jobbiga dagar och man skulle vilja att han kom hem varje kväll. Men hade han kommit hem varje kväll så hade jag inte uppskattat det lika mycket som jag gör nu när han sover i lastbilen i bland.

Jag har många underbara vänner och släcktingar som jag tycker mycket om och som jag vet tycker om mig. Jag känner mig äskad och omtyckt och det är en underbar kännsla.

Visst finns det mycket som man kämpar för men hade man uppskattat det lika mycket om man inte hade kämpat för det och ändå nått sina mål? Jag tror inte jag hade gjort de.

Jag kommer fortsätta att kämpa för min familj och för det jag vill och jag hoppas jag alltid kommer känna denna lycka.

Nu har jag en trött liten Liam i min famn som kör in huvudet in till min hals och kramar allt vad han kan. Nej jag kan inte bli lyckligare.

Nu blir det till att natta barnen, duscha och sen läsa en bok. Idag har vi bara njutit av vädret och gått och cyklat mycket.

Ha det så bra med er så hörs vi snart igen. KRAM

2 kommentarer: