onsdag 15 juni 2011

Turkiet

Nu sitter vi i planet och skall lyfta.
Spända barn som väntar på att få gå på vårt plan som står bakom.
Nu har vi kommit till Turkiet där det växer frukt överallt.
Linus hittade snabbt kompisar. Speciellt Max i röd tröja. Har aldrig sett barn hitta varandra på det sättet. Kunde tro att dom bott grannar hela livet. Här är dom på en sjörövar båt. Marcus var också med men jag och Liam fick stanna på Pascha Bay för Liam hade feber denna dagen.
Linus var med i Bamse klubben och hade så roligt. Dom var på skatt jakt, ritade, gjorde lekar, letade efter olika djur, bamse kom och fotades med dom och var på picknick.
Liam lite trött och frusen efter många timmars bad.
Linus och Marcus åkte jietski.
Det fanns massor med olika aktivitet och dom var vi tvungna att prova på. Här spela Linus och Marcus fotboll.
Här spelar jag beach handboll
Marcus provade på en Turkisk rakning. Den som var mest nervös vad den som håller i kameran. (Linus)
Det var underhållning varje kväll. Här är bamse och hela gänget och har en rolig uppvisning.
Coco en clown var och hade uppträde varje kväll och honom älskar barnen. Han hade en dans som Linus blev super bra på och som Liam började våga dansa någon dag innan vi åkte hem.
Mat de fanns det absolut ingen brist på. Här är efterätterna som var där både på lunchen och på kvällen så ni kan tänka hur mycket mat de fanns. Sen glass åt vi i stora lass. Ja bättre kunde vi inte ha de.
Linus lärde sig att simma.
Vi hade en underbar semester där vi hade tid för varandra med massor av aktivitet, bad, mat, sol och skratt. Kan varmt rekommendera Pascha Bay för familjer. En underbar upplevelse som man har med sig resten av livet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar