söndag 26 februari 2012


Nu har det börjat att rulla på med bygget. Det blev en del bräder över som dom fick såga när dom la taket och jag tycker det har varit synd och göra det till bränne så nu när det närmar sig till och bli klart i garaget har jag gjort lite låder som det blir ved, glas, pant och metall i. Helt perfekt.


Snart är gavlen klar.


Nu är det inte gult i garaget längre utan grått.


Theo var här en runda och sov över. Så efter en lång dag ute fick man värma sig under filten och titta på film.


I dag har det varit riktigt vår väder och då var det bygge på schemat men vi passade på att fika ute i det fina vädret.


Cross killarna. Linus kör sin cross och efter kommer Liam med sin =)
Liam fick också prova idag då mamma satt där bak. Kan bara säga att ungen vet hur man gasar men inte hur man släpper. jaja de slutade ju bra och han va nöjd.

Ja denna lilla Liam börjar bli stor och i bland är det tufft och snart skulla fylla tre år. Han har slutat sova middag och efter en lång dag ute är det i bland svårt med kvällsmaten. Massa bus gör man och man vet mycket väl om dom. Han älskar att bygga saker och det är han riktigt skicklig på.
Men nöjligen har Liam fått ett stort bekymmer. Hans mamma har ingen snoppe och hur kissar hon då? jag kunde knappt hålla mig när han sa de. Lilla gubben va härliga bekymmer.

Ja annars har jag och barnen varit lediga tillsammans hela veckan och det behövde vi verkligen. Det har varit mycket bus, bak, pyssel, snickeri och bad i bad huset och jag avslutade veckan med att gå ut med jobbet. Har inte kunnat vara en bättre vecka med alla dessa underbara jobbar kompisar.
Nu blir det lite stickning och mys med mannen =)
Tjao! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar