tisdag 14 oktober 2014

Så blev det en tös!

 
Ja vi trodde ju de va en flicka åh ännu mer när vattnet gick och inget hände och inget hände och inget hände :) Men tillslut gick det fort och pappa fick titta om det var en pojke eller flicka!

 
Det kvittar hur många förlossningar man är med på så bli man lika imponerad för varje gång vilka små under som kommer. Det kvittar om man står brevid eller man själv föder! De kommer ut och efter bara några minuter letar dessa under efter mat :) Bara efter en timme är hon rosiga rund och go :)

 
Dagen efter kom de stållta storebröderna och hämtade hem oss! Det finns inget bättre än att se de glansiga ögonen i sina barn som bara lyser stolthet och kärlek. Min gravida kollega stod med mig när killarna kom in i rummet och hon blev lika rörd som en annan av den lyckan de strålade.

 
Fina Lina!

 
Den dagen som Lina bestämde sig för att komma ut skulle Linus åka med sitt lag och följa med Mjälby och Brommapojkarna in så Liam och mormor fick följa med. Så de fick en bra dag utan mamma och pappa!

 
Idag har vi varit på IKEA och handlat present till Linus som snart fyller år. Nöjd Liam som testade på IKEAS lekrum. Massa roligt och göra men väldigt varmt tyckte han :)

 
Lina sov mest hela tiden!

 
Idag är hon 10dagar och älskar att ha ögonkontakt med en. Man ser hur hon ler med ögonen och leendet på läpparna är inte långt borta. Tiden går så fort!
 
Ja att få tredje barnet är så klart en förändring men hur det än är så har man två barn sen innan som fortfarande har sin vardag med aktiviteter och skola så dagarna bara rusar i väg. Marcus börjar jobba på Måndag igen åh har då varit hemma i två veckor de e ju en halv semester :) Men vi försöker att njuta och passa på med lite olika saker hela familjen.
 
Nu e de två månader och en vecka tills de e julafton och sen är det ett nytt år tycker de känns inte så då de fortfarande är varma dagar men de vänder snabbt och jag tar gärna dagar med lite frost med sol än dessa dagar med regn.
 
Nej nu e de en som vill ha mat!
Ha de tjao!

2 kommentarer: