fredag 6 november 2009

den gråa månaden

Den sista tiden har det varit full rulle.

När det var lov åkte jag, Ulrika och Lotta med våra barn och badade.

Det var jätte kul och skönt.

Här är Linus med Matilda och Wilma.

Vi har träffat den stora mamma gruppen som slutade med att vi åkte hem tidigare än alla andra för Linus inte lyssnade på mamma alls. Till slut började han och Sackarias slåss och då fick det vara nog. Vist det var inte bara Linus som höll på men de fick vara nog. Det var roligt och träffa barnen och se att vissa hade börjat krypa, andra satt själv.


Liam sitter själv nu och det tycker storebror är roligt för nu leker dom.

Ser kanske inte så glada ut här men dom lekte och jag ville ta kort.
Detta är hos mamma och pappa och när pappa kom in från stallen berättade han för Linus att han hade träffat Tomten och han undrade ju om linus var snäll och löd mamma och pappa. Så har man en trottsig unge nu e det bara att påminna honom om tomten=)
Vi försökte ta julkort vilket tog två timmar för att få ett bra foto. Men skam den som ger sig.
Det började med att jag ville ha hunden med men han blev så stimmig så han kissade ner sig och nästan barnen också så de fick va så. När vi sen skulle prova igen då blev Liam akut hungrig. Men med lite mat i magen och ny blöjaså började det likna något.

Så nu börjar planerna vandra mot Jul och Julklappar.

Träningen har börjat komma igång igen efter att ichiasen har börjat släppa. Skönt nu innan man börjar äta all julmat.

Liam har fått vaxination igen och det gick bra. Linus stod och höll för öronen långt innan Stina stack Liam men sen fick han titta på sprutorna och dom såg ju inte så farliga ut. Men de gör ju ont. Liam väger 8880 och är 68 lång så han följer sin kurva jätte fint.
Ha det så bra i det gråa vädret=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar