söndag 22 november 2009

Jag har inte glömt bloggen!

Här är Sune och Liam dom har ett väldigt trevligt samtal=) Finns film på det.
Passade Matilda och Sune i ett par timmar och det gick jätte bra. Vist det var full rulle med att ha 2 st 5 månader och en 3 åring och en 4 åring men de gick lättare än vad jag trodde de skulle göra.

Det var ju inte mycket man såg av Matilda och Linus för de hade så kul tillsammans.

Vi var hos Ulrika och Julia en kväll och hälsade på och då gömde linus och Matilda sig i detta skåpet hela tiden.

Ja vad har annars hänt? Jo vi har firat Leif när han fyllde år. Det var trevligt och mycket god mat. Jag har mjölkat en kväll och det flöt på bra. När det gör de skulle jag kunna tänka mig att ha kor men när man sen är där en dag och det absolut inte flyter på så är man väldigt glad att det inte är mina djur.

Går hos sjukgymnast nu för min rygg och den börjar bli mycket bättre så nu funkar träningen mycket bättre igen. Känns på kläderna också så nu e det snart tid att köpa lite nya kläder.

Linus har kört på Lyngsjöbanan igen och det går så bra att han bara trillade 5 gånger på ett varv. Är en stolt mamma. Tror han blir duktig om han har intresset kvar när han blir äldre.

Jag har haft tjejkväll och det var super kul med mycket skratt för vi hade sex party så när hela tv bordet var fullt med dildusar kunde man inget annat än skratta =)

Liams tand som han har fått syns jätte tydligt och den andra bredvid syns men har inte gått igenom i nu. Annars är han en glad kille nu som drar sig upp på alla fyra när han ligger på mage så jag undrar hur lång tid det tar innan han kryper. Trodde först inte han skulle krypa för när han sitter på golvet så gungar han så det ser ut som han försöker hoppa fram.

Nu i veckan som kommer skall vi ta tag i första advent och jag hoppas att jag skall kunna hämta mina glas ögon i denna veckan. Skall bli duktigare på att skriva i bloggen igen=)
Ha det så bra med er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar