måndag 28 februari 2011

friska barn änteligen

Ja sist jag skrev så var det precis innan vi skulle till doktorn.
Det konstaterades att Linus hade öroninflammation och Liam lunginflammation
Så hem igen med en som hade 40 grader i temp och den andra 41 men Liam bakade ändå med mamma.
När vi trodde det skulle vara över och började gå till baka så fick Linus en allergisk reaktion på pensilinen och svullnade upp på händer, fötter, knän och fick nässelutslag. Så tillbaka till doktorn och avsluta med pensilinen och ta allergitabletter i stället=) Ja det var en ganska nöjd Linus för han hade inte ont i örat längre i alla fall.
Samma dag var det tid att åka in till Liams doktor som har hand om hans mjölkallergi och ha en uppföljning. Så om allt fortsätter att bättra på sig som det har gjort med proverna så skall vi prova lite mjölk när han fyller 2 år.
Men febern gick inte över på Liam så på Söndagen fick vi åka till Näsby och sitta där i 4 timmar och få reda på att pensilinen inte tagit lunginflammationen och han hade fått öroninflammation också stackaren. Så ny pensilinkur och en gladare Liam efter 2dagar. Puh det var en pers men efter motstånd så blir allt lättare.
Vi har nu äntligen flyttat hem igen. Det har funkat jätte bra att bo hos mamma och pappa men man tappar alla rutiner på barnen. TACK så hemskt mycket
Har även skickar iväg lapp till skolan om var Linus skall gå i skolan till hösten och idag kom det papper på att han skall på ett sista besök på BVC. GUD var blev min lilla kille av. Han blir stor så snabbt. Så nu frågade jag Marcus om vi inte skulle ha en bebis till. Tror att den frågan kanske skulle kommit efter renoveringen då=) Han skrek rakt ut. NEJ Hahha Nej jag är med nöjd med mina underbara killar. Men varje gång man är med om en förlossning så är det magiskt.
Ja denna underbara renovering går framåt och nu har vi golv och värme, elen är dragen och väggarna börjar komma upp så det går framåt=)
Nu skall jag sova så ha det så bra med er.
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar