måndag 14 februari 2011

jag vet att jag varit dålig på att skrivas.

Jag har varit dålig på att skriva nu men det har varit mycket med huset, jobbet, och sjuka barn så det har inte funnits tid.
Nu sitter vi här och väntar på att köra till doktorn för barnen har varit sjuka sen i onsdags och i natt har jag suttit uppe med Linus för han har haft så ont i sitt öra så det har nog blivit öroninflammation och då skall dom lyssna på liam och hans härliga hosta.
Men dom har varit väldigt duktiga på att ta sin alvedon och varit med oss hemma i huset. Linus vill bli frisk för han vill åka skridskor. Vi har en så fint is ställe nere hos grannen.
Nu har vi glidjutigt skorsstenen så snart skall kaminen in.

Vi har reglat upp golvet riktigt


Lagt på Spånskiverna som var frästa så man kan lägga i golvvärmen.


Efter det la vi på plåtarna och då hjälpte liam och Linus till lite.

Sen la vi slangen. Det går framåt nu =)

Den nya väggen som är mellan hallen och köket har kommit upp och där har även elen kommit dit. Nu skall vi prima och limma på gippsen sen är det väggar och tak som gäller .
Men idag är det barnen som gäller så dom blir friska någon gång.
Vi har fått underbar hjälp i helgen med barnvakt, rensning och lite regling känns som det går lite framåt igen så vi snart kan flytta hem igen.
Idag har det gått ett år sen Marcus friade och på det året har det ju hänt en del=)
Vi firade lite igår i stället för han jobbar idag och kommer nog inte hem så det blev lite god mat och äppelpaj igår mmm.
Glad alla hjärtans dag på erInga kommentarer:

Skicka en kommentar