onsdag 3 augusti 2011

Massa som har hänt


Ja tiden går så fort och nu är vi där.
Liam har börjat köra "crossen" som Linus bara älskade när han var liten och tycker precis lika mycket om den.


Så nu när dom store killarna kör med cyklar så kommer denna lille på "crosen" och kan vara med.


Vi har varit hemma hos Siw och Kurt för Kurt har fyllt år.
Hade det inte varit för denna underbara gård ligger så långt i väg så hade vi nog velat köpa den.


Barnen hade kunnat vara här hela dagen bland alla sakerna.


Här satt dom ett bra tag.


Nathalie har varit här och sovit.


Haft grillkväll med jobbet här hemma. Var mycket trevligt.


Haft mö hippa för Jessi. Var mycket trevligt. Vi var och gjorde en hög höjdsbana och den träningsverken efteråt var inte att prata om.

Jag hade redan träningsverk för mamma gjorde illa sig så i lite mer än två veckor har jag jobbat både på jobbet och hemma hos mamma och pappa. Kan säga att det börjar bli bra muskler på kroppen. Så det har nästan varit lite mycket nu men det börjar ordna upp sig. Mammas muskel börjar läka men snart är det halmen. Jobbar bara 4 pass till sen skall jag vara ledig i 2 veckor så man kommer i fatt lite.

Linus har varit svullen i ljumsken ett tag så jag tog ner honom till doktorn för att kolla och då visade det sig att det var ljumskbrock så nu är vi skickade till kirurgen så får vi se vad det är vi skall göra med det.

Vi har haft inbrott här hemma och dom tog Marcus motor cross och en av hans stövlar. Har fått reda ¨på att det har hänt mycket stölder här i närheten den sista tiden. Det som känns obehagligt är att det är samma folk som förra gången och att dom visste att den stod i bilen denna gången och inte gick i garaget.
Det är lite tråkigt att polisen lägger ner fallet efter bara någon vecka men sen kan jag förstå att det är svårt att lösa det också men man tappar hoppet så snabbt.

Nej nu är det rastlösa barn och fint väder så det får nog bli stranden idag.
Ska försöka sätta in lite mer.
Tjao

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar