fredag 9 december 2011

Det närmar sig jul med stora steg


Vi har haft Theo här och nu är killarna så stora så nu leks det hela tiden och vilka busungar det blir =)
Liam putade runder på Theo och sen efter ett tag så hörde man "så nu är det din tur. Men Theo du ska ju potta mig hahha" Det blev något annat.


Sen var det mys i soffan med den stora kusinen.


Han passade på att prova bada också. Men efter en stund var det roligt ända tills jag förstörde det med att tvätta håret. =) Härliga unge.


Vi har varit på vårt årliga julbord med mamma och pappa. Alltid lika trevligt och denna gången så var vi på rökeriet i Yngsjö.


Felicia var också med men vi märkte knappt av henne.


Linus och Liam hade lite saker med sig om tiden blev lång men Linus och Wilma valde att leka kurragömma.


Liam gillade mest klossarna men dom åt super bra båda killarna. Tyvärr fick Liam i sig något gluten så den natten sov han på knäna precis som förr.


Igår så hade vi julbak och den första kommentaren Linus sa när han kom hem var ja jag vill också hjälpa till. Man får väl vara glad så länge det är så.Men slicka skålarna är nog bäst.


Sen får man ju pausa med lite lek. Det är väldigt mycket rida polle nu. Bra och ha en storebror.


På kvällen var det musselbak hemma hos mamma och pappa och Jolle med familj kom också. Alltid lika trevligt. Vi försökte baka glutenfria men på en hel plåt var det ingen som blev hel. Men skam den som ger sig kanske blir bättre nästa år.


Liam är riktigt i trotts nu och har precis varit uppe på rummet för det vara bara skrika, sloss och kasta med sakerna så efter ett tag kom han ner så här och var fortfarande arg men försökte bete sig. Har aldrig sett honom så arg.

Annars är det full rulle som vanligt.
Tjao

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar