tisdag 3 januari 2012

Nytt år nya möjligheter =)


Lilla Lisen!


Fina Bruno
Hade kameran med mig i stallen igår så det fick bli lite bilder på mina kära hästar som jag nu har bestämt skall få lämna denna jorden.
Dom är gamla och börjar få ont så nu är det tid.
Men det är ju inte bara gjort på fem minuter. Men usch så jobbigt det kommer att bli!!


Ja nytt år och tid att sätta fart med bygget igen så fram med färgen och pojkarna =) Roligt en halvtimme sen började de bli färg både här och var men vad gör det i garaget.


Innan folket kom på nyår. Det var bror min med familj och Djimmy med familj. Mycket trevligt!


På julafton så var Liam duktig och lämnade napparna till tomten. Han är så duktig och det går hur bra som helst.


Linus hade sin första skolavslutning så då var jag där och tittade. Så duktiga.


Liam på sin Lucia. Första gången dom hade de ute och det bara regna och massa folk så det var tur att Linus var med som var liten och kunde ta sig fram och fota för vi såg inget!

Ja nu är det nytt år med nya möjligheter.
Om man tittar på förra året så har det hänt ganska mycket med vårt hus, barnen blivit stora och linus börjat i skolan. Barnen har fått en liten kusin till.

Detta året började kanske inte på det bästa sättet. Jag fick västa förkylningen lagom till nyår, min rygg låste sig på julafton pågrund av att jag hjälpt mamma och pappa ganska mycket i stallen, hittat en knuta i min hals och fått inflammation i min ena visdumstand men nu har vi varit hos både doktor och tandläkaren så med lite pencelin blir tanden bättre. Doktorn skickde mig vidare med knutan och trodde att min kära rygg är diskbrock då mitt högerben inte vill som jag vill så det blir röntgen med den.
Men när allt händer på en gång så kan det bara bli bättre =)
Det bästa av allt när det blir så här så är det att ha sina underbara barn och man som stöttar och hjälper en och mitt jobb som bara är så super.
Så lite motgångar måste man ju ha bara lite tråkigt när det kommer på samma gång.
Men mamma känner sig mycket bättre efter att nu även ha börjat med omeprazol för att hon fick lite orolig mage efter allt som hände henne. <3

Nej nu är det hög tid att lägga dessa trötta barn i denna underbara storm.
Tjao

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar