onsdag 7 januari 2015

Jullovet slut!

 
Sista veckan vår lilla pepparkaksgubbe har lov :) Tror Liam har varit nöjd med att ha lov men frågar varje dag hur länge det är tills han ska börja skolan. Han vill så gärna börja läsa. Sitter och övar bokstäver :)

 
Kan inte annat säg än att det har varit skönt lov då vi båda har varit hemma stor del av ledig heten. Idag var det första dagen Marcus började jobba. Vilket jag tycker är ganska skönt så man snart e inne i rutiner igen. I morgon drar Linus igång med skola och på kvällen startar fotbollen också igen sen va de igång igen :)

 
Idag har denna lilla fröken fått sina första spruter. Hade gått upp i vikt som hon skulle nu. Så 5750g och 60 lång. Men pratade med BVC sköterskan om Linas mage för det är mycket likheter med hur Liam började med sin mage. Äter jag mycket bröd så får hon mer ont i magen och sen bajsar hon grönt och det har en frän lukt. Så nu får vi se om man kunde ta proverna redan nu eller om man var tvungen att vänta tills hon va 6 månader. Men denna gången vill jag ha undersökning så fort som möjligt. Det sägs att det inte ska gå över från mjölken men jag undrar de när det märks så tydligt.
Ja vi får se.
Det har varit lite föräldra träff också här idag. I denna gruppen är det bara Lina som e flicka. Känns nästan lite konstigt då vi e så många från jobbet som har fått flickor. :)
Nej idag är det pannkaks dag så de e snart tid att börja med maten.
Ha de så bra :)
Tjao!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar