fredag 2 januari 2015

summering av 2014

 
Ja året började med att jag och pojkarna provade på att åka skidor för första gången i våra liv.
Alla blev bitna och i julklapp fick nu killarna skidor och mamma har inte bestämt sig för vilka hon ska köpa :)

 
Träningen började flyta på och målet var halvklassikern som låg i sikte.
 
 
Jag tog en kurs och klarade provet så jag nu mera får hantera sprut medel och köra ut de på åkrarna.
 
 
Förstod inte i början på året varför jag blev så orkeslös. Träningen gick sämre och sen började 9 månaders helvete. Kom inte upp ur soffan utan att de stod en kaskad. När väl illamåendet började släppa kom den underbara foglossningen och förvärkar. Ja allt de vet ni men kan säga idag att de va värt de :) Åh vem kunde ana att de va en liten tös.

 
Vi hade en underbar semester på kolmården och astrid lindgrens värld. Killarna va super nöjda!

 
Härlig sommar med massa liv och rörelser och de gamla maskinerna har också varit ute på markerna. Den gamla grollen har både kört in hö och julkärvar.

 
Vi skaffade höns så varje dag har vi något nytt ägg. De va 4 från början men något djur tog en så de är tre kvar. Men efter två års tjat så kom de till oss och Marcus gav sig :)

 
Detta året har nog varit de händelserikaste året för Liam. Han har börjat tappa tänder åh vid årets slut har de trillat tre och två till är lösa. Han har fyllt en full hand.

 
Han har fått gå på simskola och lärde sig att simma. Linus var mer ute efter att bli bättre och ta fler märken. Vi gick inte så ofta över fallet detta året när vi skulle till simskolan för mina fogar.
 
Linus har också haft ett händelse rikt år. Han har knäckt koden när de gäller matten i skolan. Har alltid haft lite svårt att räkna men nu e de så både jag och Marcus får tänka när han kör huvudräkning :) Han känner sig nöjd med skolan och de gör en som förälder trygg.
 
 
Sen kom denna familjens stora händelse i år. Lina blev hennes namn. Men store bror gav sig inte så Lisa fick de också bli och Kerstin så klart för de heter både farmor och mormor.

 
Att se denna stolthet i sina barns ögon gör en så glad. Man glömmer aldrig den stunden när de kommer till BB och skall se den lilla varelsen för första gången. Ögonen tindrar åh de första man hör är åh va fin hon e. Kommer ihåg att Linus kommentar var precis den samma när han såg sin bror för första gången på BB. Den stora förändringen med att få ett tredje barn är att skolan ska fortsätta, fotbollen ska fortsätta ja allt fortsätter i samma takt åh man skulle vilja stanna tiden lite men de e för man e sådär lycklig så man är rädd för att de ska hända något.


 
Döpas ska ju den lilla dockan också göra åh hennes faddrar blev Jolle och Anna. De stållta brödrarna sjöng för henne och när de ändå va mysigt med jul så petade vi in ett mysigt dop på juluttan också. Fint och ett minne som man länge kommer att ha!

 
Året började med mycket träning och den slutade med att man faktiskt kommit ut ett par runder på lite löpning efter förlossningen så år 2015 ska de bli en halvklassiker.
2015 ser vi fram i mot Linas utveckling, broderns bröllop, Liam ska börja skolan, fler bebis kompisar och allt de andra ska flyta på som de gör.
 
Så god fortsättning till er alla åh ni får gärna kolla in vad 2015 kommer att ge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar