torsdag 21 januari 2016


Hello!
Ja jag vet att detta är på tok för länge sedan men nu ska jag ta tag i bloggandet igen.
Tog väl lite mamma ledigt från detta också ;)

Ja livet har rullat på för fullt under dessa månaderna som jag inte har skrivit något. Barnen växer för fullt. Vår minsta kille har börjat skolan och redan avklarat en termin och den stora killen har avklarat en termin i fyran. Den som de har hänt mest med när det gäller utveckling är ju så klart lilla Lina som inte är någon bebis längre. Nej vi går, springer, klättrar, pratar och busar för fullt. Helt redo för dagis och jag är helt redo för jobbet. Det är skönt och kommit hit och känna sig så där redo och stå i start groparna.

Men de e inte förens den 21 mars som allvaret börjar och fram till dess ska jag göra precis som jag har gjort dessa månaderna. Bara göra de som jag/vi tycker är roligt och känner för. Vilket innehåller lite jobb när de passar, vara hos djuren <3 de="" del.="" den="" det="" en="" h="" hel="" leka="" mycket="" n="" nas="" nu="" p="" r="" sen="" tr="" underbara="" ute="" vintern="">Ja precis som lina så växer håret och då måste de klippas. Storebror Linus fick stå framför och fota så distraherades Lina :)


Hon är ju en riktig liten hjälpreda. Lina vill inte leka med sina leksaker. Men får man hjälpa till med antingen diska, skala potatis eller dammsuga så är allt i sin ordning. Duka bordet är också väldigt roligt. Bra att ha dokumenterat detta så man har bevis i framtiden :)


Det är mycket skider nu. Idag har vi haft en skid och pulka eftermiddag när killarna kom hem efter skolan. Jag åkte skidor och hade Lina på pulka efter och killarna kom på sina skidor. Lina satt och tragga fram tills vi kom till backen då blev de bara glada miner så där fick vi stanna lite så killarna fick springa med henne. Alla glada och nöjda blev de sen hem i värmen och göra god mat.


Träning med skidorna ja de e i full gång. Jag har ju klarat tre av fyra saker på halva svensk klassiker så nu är de skidorna kvar. Jag hade provat på att åka längdskidor en gång i mitt liv och de va i 20 min i bockeboda med min vän Ida. Men övning ger färdighet hoppas jag och i dag släppte jag stavarna när jag ändå skulle dra Lina med pulkan och klarade att åka ner för backen utan att trilla. Balansen börjar infinna sig. Det gäller att inte vara rädd för då är de kört. Hade en härlig träningsdag med några tjejer från jobbet i går och de blev i alla fall 1,5mil. Känns riktigt bra och jag börjar känna mig laddad inför loppet.

Sedan finns de lite fler mål i år som jag gärna också klarar av och de e att jag tänkte söka in till SSK utb nu till hösten. Sitter och håller på nu på kvällarna och ser om jag kan öva lite till högskoleprovet så jag kan skriva de i April. Skrev de nu i höstas och hoppas på lite bättre resultat denna gången.
Så mot pluggningen :)
Ha de!
Tjao!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar