söndag 31 januari 2016

Ja när räknas man som torr?


Vår lilla fröken har nu varit utan blöja på dagarna hela veckan. Vist har de hänt en och en annan olycka men de har också varit hela dagar som hon har gjort allt på pottan.
15 månader så är jag mäkta imponerad. Min tanke är att vi kör på så kanske hon till och med kommer på något sätt att säga till på något vis innan hon börjar på dagis. Hade varit så skönt.
Det har till och med varit två mornar som hon har haft torr blöja när hon sätter sig på pottan. Så de ska nog gå lätt detta. positiva tankar :)

Denna helgen har gått fort. Lite jobb och Liams lag har haft en rolig cup i Bromölla där de var duktiga som vanligt. Sen passade vi på att fira Siw som fyllde år i veckan när vi ändå va i Bromölla. Så i morgon får nog bli ett ryck i huset för i veckan så tog jag tag i Linas garderob och gjorde av med alla barnens gamla kläder som vi inte kommer ha användning av. Så hennes garderob ska bli klar och fönsterna skall putsas och byta gardiner :)

Nu får den där kossan se till och kalva någon gång. En sådan envis förstföderska :) Men bebis ska de bli och jag längtar efter denna lilla kalv nu. Får gärna komma i morgon om den vill :)
Nej nu får ni ha de så bra!
Tjao!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar