lördag 2 april 2016

spin of hope


Då va mina två spinning pass gjorda.
Vi var ett gäng tjejer på 7 st som betalde en cykel på spin of hop.
Det innebär att man skall hålla en cykel igång i 12 timmar och pengarna som man betalar går till barncancerfonden. Jag var först ut i vårt gäng. De va min första gång som jag körde ett spinning pass. Gick ganska bra men de sista 2 min va jag tvungen att gå på toa för jag blev så snurrig och illamående. Men nästa pass va Therese tur och jag hann äta och samla nya krafter till mitt sista pass. Som gick mycket bättre åh jag hade riktigt roligt. Kommer göra detta fler gånger för bättre kan de ju inte bli svettas för en god sak. 


Vårbruket är vi klara med. Haft super duktiga barn som har turats om att åka med mig. Två åt gången funkar bäst sen blir de trång. Lina e helt galen i att åka traktor så hon har fått åka mest och killarna har turats om. Men de har lite lättare för att hitta på lite lekar i mellan och springa hem till mormor när de e tråkigt. Nu börjar de snart bli dags att göra vid staketet till betet så djuren kan få komma ut i de fina vädret.Ja påsken har ju varit här åh i år tycker jag faktiskt att barnen fick ganska lagom med godis.
De fick inget av oss utan de räckte med de de fick av dom andra. Åh de köptes helt!


Marcus har varit ledig på påsklovet med barnen och jag har jobbat nätter så vi har kunnat träna lite allihop. Detta såg vi när vi va ute sist. Getterna hade hoppat upp på murarna och hade koll på alla som gick förbi. Tycker de är ganska kola.

Nej nu springer tiden i väg så in i duschen sen väntar de roliga fotbollsmatcher i Ystad för Linus lag. Sen ska jag ut och äta med gänget som har cyklat och avslutar dagen på jobbet med en natt :)

Ha de!
Tjao!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar