tisdag 9 februari 2016

roligt lopp


I Lördags var jag och sprang ett roligt lopp i Åhus. De va ett provlopp på Åhus Trailrun som är den 5 mars. Så är man sugen på ett lopp kan jag rekommendera de. Tyvärr kommer jag inte kunna va med för då är jag i sälen och har gjort halv vasan. :)

Gården har ju sin tjusning å jag älskar va där och plocka hos korna. Men den har sin skit göra också.
Åh de va de efter loppet. Utgödslingen har länge inte velat som vi och varje gång vi har fått ut skiten har man tagit en lättande suck men nu gick de inte längre. Är så glad man har en bror som e helt fantastisk på att skruva. Två dar tog de men så tyst och fint som den går nu har den inte gjort på mång, många år så nu ska den minsann hålla länge.Har ju en liten flicka som inte vill sitta i vagnen nu när vi är hos kossorna. Hon vill hjälpa till så man får komma på sina knep. Men allting går. Tar lite längre tid att ge djuren mat men de e de värt.


Det tar ju lite mer på krafterna och springa med och ge kossorna mat åh då e de tur vi har halm i stallen så hon kan ta sig en tupplur tills jag e klar <3 p="">
Det e tur vi har fått så snälla barn som absolut inte gnäller utan bara gillar de man gör.
Hade dock en stor konflikt i morse med killarna. De har varit inne i en inte lyssna och göra tvärt om vad man säger. Gränsen gick ju lite när de lovade att gå ner och duscha snabbt i morse. Hm en halv timme tycker inte jag e snabbt och absolut inte när man kommer ner i källaren och nästan tror att de har brunnit där så brandkåren har fått va där och släcka. Men vi rädde ut de och alla kom till skola och kor (jag lite sen på de) men glada och nöjda.
Jag är super stolt över dom i vanliga fall! Men har man inga dåliga dar ser man aldrig de bra :)

Nej nu ska vi slänga i oss lite mat sen ska de provas klänningar som vi har fått låna av snälla Jossi.
Tjao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar